Korona-rajoitukset ja Karaoke

18.8.2021 15:46 - Tomi Limmonen

Rajoitukset voivat olla epäselkeitä, tässä asia yksinkertaistettuna

Laulaa saa mutta asiakas on ohjattava paikalleen ja laulu tulee suorittaa paikalta istuen. Ravintolan työntekijän on toimitettava mikrofoni asiakkaalle pöytään ja ilmoittautumiset on syytä suorittaa mobiilisti / kontaktittomasti laula.se sivuston kautta.


Ravintolarajoitukset ovat olleet taas päänvaivana paikoissa joissa lauletaan karaokea tai järjestetään muuta vastaavaa ohjelmaa. Kysyimme asiasta STM:ltä ja saimme Hallitusneuvos Ismo Tuomiselta vastauksia kysymykseen joiden tulisi olla kaikkien alan pyörittäjien tiedossa. Lue koko vastaus alta.

Suora vastaus : Teidän ravintolaanne koskien asetuksessa säädetään seuraavasti: ”Helsingin… kaupungissa sijaitsevan ravitsemisliikkeen on järjestettävä toimintansa sisätiloissa siten, että asiakkaat ohjataan istumaan istumapaikoillaan. Liikkeen on laadittava ja annettava asiakkaille ohjeet siitä, miten sisätiloissa sallitaan kulkeminen liikkeeseen saapumisen, sieltä poistumisen, tupakointitilassa tai wc- ja pesutilassa käymisen sekä ruuan ja juoman noutamisen yhteydessä. ” Tämä tarkoittaa, että asiakkaat siis neuvotaan istumaan paikallaan tuossa kirjoitetuin poikkeuksin. Koska esimerkiksi tanssiminen ja karaokelavalle meneminen ei kuulu luetteloon, niitä ei saa sallia. Omalla paikalla laulamisesta säännöksessä ei puhuta mitään. Mitään muuta tulkintaa tähän ministeriö ei osaa antaa senkään vuoksi, että ministeriö ei valvo säännöksen noudattamista vaan aluehallintovirastot.

Jos kysymyksenne koskee sitä, että kiellosta on käytetty yksinkertaistavaa nimitystä ”ns. tanssi- ja karaokekielto”, emme tässä ja nyt kyseistä nimitystä pysty esim. mediasta korjaamaan. Taisin sanoakin, että seuraavassa tiedotteessa voimme asiaa lähestyä selvemmin. "

Lista jutuistamme

18.8.2021 15:46 - Korona-rajoitukset ja Karaoke

9.7.2021 21:53 - Koti- vai Ammattikaraoke ?

28.1.2021 16:54 - Miten edistää turvallisuutta COVID-pandemian aikana ?

Perustiedot

Melplay Karaoke
Viihdeväylä Oy
Pellontie 25
95700 Pello

Muita sivustojamme

Feelment
Laula.se
Satnight.net

Tärkeät linkit

Asiakastili
Ladattava sisältö

Ota yhteyttä
X

Yhteydenottolomake