Kotikäyttäjät Ammattisivusto

Melplayer

Karaokejärjestelmä ammattikäyttöön

Karaokejärjestelmä ammattikäyttöön

Miksi Melplayer?

 • Linux Karaoke
  Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä

  Suurinosa huippuluotettavuutta vaativista ammattikäyttöön tarkoitetuista järjestelmistä käyttää Linux-pohjaisia käyttöjärjestelmiä. Koska karaoke toimii ravintolan liiketoiminnan osana, ei varmasti ole yhtään hyvää syytä miksi riskerata toimintavarmuutta.
  On totta että meidän karaoketietokoneellamme et pysty maksamaan laskuja verkkopankissa tai selaamaan eri sosiaalisen median palveluita mutta harvoin nämä kuuluvat karaokea vetävän henkilön työnkuvaan.

 • Karaoken laulu
  Oma karaoketuotanto ja parhaimmat tuottajat partnerina

  Jos sinulta puuttuu Suomen suurin kirjasto karaokeravintolastasi tai -laulupaikastasi, luuletko asiakkaidesi huomaavan sen?
  Me tuotamme itse Suomen suurinta karaokekatalogia johon kuuluu monipuolisesti rakastetuimmat ikivihreät ja toivotuimmat uutuudet sekä monia erikoisuuksia. Lisäksi järjestelmämme kautta on saatavilla Tatsian, Sävelpajan, Sunflyn ja Zoomin karaokekappaleita. Kaikki tarvittava yhdessä paketissa.

 • Karaoken laulu
  Markkinoiden edullisin hinta

  Edullinen hinta ei tarkoita että laatu ei olisi ykkösluokkaista. Tarjoamme teille edullisimman palvelun ja tuotteen koska olemme hallinnoimme myymiämme tuotteita itse kustannustehokkaasti (toisin kun kilpailujamme). Me tuotamme musiikin, huollamme laitteistot ja myymme tuotteemme ilman useita välikäsiä. Mitä vähemmän välikäsiä, sitä edullisempi hinta on teille.

Ominaisuudet

 • Yksinkertainen kappalehaku

  Kaikki kappaleet löytyvät koneen kirjastosta hakemalla niitä kappaleen tai esittäjän nimellä. Halutessasi voit hakea kappaleita myös levyn perusteella. Hakuehto ei tarvitse olla täydellinen vaan kone tarjoaa sinulle koko ajan tarkentuvan hakutuloksen kirjoittamasi hakuehdon pohjalta.

 • Nopea ja yksinkertainen soittolista

  Kun sinulla on useampi laulaja, on kätevää kasata kappaleet jonoon soittolistalle. Soittolistaa voi hallita monipuolisesti vaihtamalla järjestystä ja lisäämällä nimi ja / tai sävelkorkeus muistiin. Hallinta onnistuu manuaalisesti tai Auto DJ:llä.

 • Mobiiliset karaokelistat ja ilmoittautuminen

  Onko perinteiset karaokelistat ja ilmoitautumiset liian hankalia ylläpitää? Laula.se on internet-selainpohjainen karaokelista jolla voit järjestää Online-ilmoittautumiset ilman erillisiä kustannuksia.

 • Vaikuta tunnelmaan laululistoilla

  Vaihtuuko tunnelma ravintolassasi liikaa kun Olavi Virran Hopeisen kuun jälkeen pääsee ilmoille Antti Tuiskun Peto on irti? Olemme luoneet valmiita karaoketeemoja joilla voit vaikuttaa suoraan illan teemaan ja tunnelmaan. Voit halutessasi myös itse luoda listoja eri tyyppisiä laululistoja ja vaihdella niitä vaikka päivittäin asiakaskuntasi mukaan.

 • Äänensäätö EQ

  Moniportaisen equalisaattorin avulla voit säätää uloslähtevän äänen haluamallesi tasolle.

 • Bingo & Tietovisa

  Voit pyörittää ravintolassasi supersuosittua bingoa tai tietovisaa koneen sovelluksilla halutessasi. Molemmat sovellukset pyörivät automaattisesti. Bingo sovellus myös kuuluttaa pelaajille numerot.

 • Taustamusiikki & Nettiradiot

  Voit ostaa koneellesi Offline pohjaista taustamusiikkia kauttamme tai käyttää internetin valtavaa valikoimaa internet-radioasemista. Sekä taustamusiikki että nettiradiot toimivat synkronoidusti karaoken soiton kanssa.

Hinnat

 • Osta omaksi

  Kun ostat laitteen ja laulut omaksi, ei teidän tarvitse maksaa kappaleiden soitosta milloinkaan uudestaan.

  Hinnat alkaen 1990€.

 • Vuokraa määräajaksi

  Haluamasi kone ja sisältö kiinteällä hinnalla ja halumaksesi ajaksi. Hinta sisältää aina myös kaikki uudet kappalepäivitykset.

  Hinnat alkaen 149€ / kk.

 • Maksa vain käytöstä

  Joustavin ja ehdottomasti riskittömin paketti johon kuuluu kaikki mahdolliset laulut käyttöösi. Maksat vain käytöstä eikä rahasi kulu jos lauluja ei lauleta.

  Hinnat alkaen 0,49€.

Perustiedot

Melplay Karaoke
Viihdeväylä Oy
Pellontie 25
95700 Pello
029 1234 121
info@feelment.com

Ota yhteyttä
X

Yhteydenottolomake