Kotikäyttäjät Ammattisivusto
melplay online karaokesovellus

Melplay Online

Karaokesovellus kotikäyttöön

Mikä se on ?

 • Karaoke App Melplay
  Helppokäyttöisin karaokesovellus

  Haluamme että karaoken laulaminen on helppoa ja mukavaa. Laulujen laulaminen on pääasia eikä biisien etsimiseen saa kulua ylimääräistä aikaa. Melplay Online on markkinoiden ylivoimaisesti helppokäyttöisin sovellus missä karaoken laulaminen on keskiössä.

 • Karaoke Suomi
  Oma karaoketuotanto ja parhaimmat tuottajat partnerina

  Suomen suosituin karaoketuotanto nyt vihdoin kaikkien saatavilla. Laajaakin laajempi valikoima on kerännyt kiitosta jo ammattikäytössä ympäri Suomea. Lukuisten karaokebaarien ja yökerhojen valikoima on vihdoin laulettavissa myös kotikäyttäjille ja -harrastajille.

 • Karaoken laulu
  Koko ajan päivittyvä valikoima

  Uusia ja vanhoja lauluja päivitetään valikoimiimme jatkuvasti. Eri genrejä kuuluu päivittyvään valikoimaamme laidasta laitaan. Valikoimaa löytyy alkaen popista, räpistä, tangoista, valsseista, iskelmistä aina lasten lauluihin ja gospeliin. Saat uusista lauluista ilmoituksen heti kun ne ovat käytettävissä.

Ominaisuudet

 • Yksinkertainen kappalehaku

  Kaikki kappaleet löytyvät koneen kirjastosta hakemalla niitä kappaleen tai esittäjän nimellä. Hakuehto ei tarvitse olla täydellinen vaan ohjelma tarjoaa sinulle hakutuloksen kirjoittamasi hakuehdon pohjalta.

 • Nopea ja yksinkertainen soittolista

  Soittolistan käyttö ei ole missään tapauksessa pakollista mutta jos iltaa istuessanne haluatte kerätä kappaleita soittolistalle muistiin, onnistuu se yksinkertaisesti painamalla valittua kappaletta pohjassa yhtäjaksoisesti sekunnin ajan.

 • Sävelkorkeuden säätö

  Löytyykö kappale johon oma äänialasi ei riitä. Sävelkorkeuden säädöllä voit muuttaa kaikkien laulujen sävellajia ylös tai alaspäin paremmin sinulle sopivaksi. Biisitiedot kertovat aina version jonka alkuperäisäänitteestä kappaleet on karaokeversioksi tehty.

 • AirPlay tuki

  Yhdistä iOS-laitteesi Apple TV:hen tai AirPlay:tä tukevaan televisioon. Puhelimesi tai tablettisi toimii yhdistämisen jälkeen kaukosäätimenä jonka kautta voit selata biisejä ja täydentää soittolistaa muiden laulaessa.

 • Chromecast tuki

  Yhdistä Android-laittesi langattomasti mihin tahansa Chromecast televisioon tai näyttöön joka on varustettu sisäänrakennetulla tai erillisellä Chromecastilla. Puhelimesi tai tablettisi toimii yhdistämisen jälkeen kaukosäätimenä jonka kautta voit selata biisejä ja täydentää soittolistaa muiden laulaessa.

 • Laitetuki

  Melplay Online löytyy tällä hetkellä Android-puhelimille ja Tableteille sekä Applen iOS laitteille. Myös Windows 10+ versioille löytyy jo Beta-versio ohjelmasta. Android TV ja Apple TV versiot julkaistaan lähiaikoina. Jos olet innokas testaaja, ota meihin yhteyttä niin voimme uusia kehitysversioita koekäyttöösi. Puutuuko jokin toivottu laite? Jätä meille palautetta.

Käytännön esimerkkejä

Hinnoittelu

Ei automaattisia veloituksia

Maksat tilauksestasi vain kun todella tarvitset karaokea. Palvelussamme ei ole automaattisia veloituksia tai suoraveloituksia. Tilaus ei uusiudu automaattisesti kun tilausjakso päättyy. Saat meiltä toki muistutuksen tästä.

Siirry tilaamaan
Perustiedot

Melplay Karaoke
Mantopal Oy
Kirkonkyläntie 37 A
00700 Helsinki
020 7345 150
posti@melplay.fi

Ota yhteyttä
X

Yhteydenottolomake